Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Uitstel SVF

Gezien de huidige omstandigheden met betrekking tot het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt het SVF uit te stellen. De volgende brief is verstuurd naar alle straatvertegenwoordigers, ter attentie van de inwoners van de schoolkring Grolloo:

Beste inwoners,
 
De huidige situatie in Nederland en alle maatregelen vanuit de overheid om het coronavirus in te dammen treffen ook de voorbereidingen in aanloop naar ons School- en Volksfeest. Zo merken we dat mensen nu (begrijpelijk) individueel thuis aan het werk zijn of helemaal niet kunnen werken aan de wagens en straatversiering. Terwijl het doel van het SVF juist is verbinding, samenwerking en kennismaking.
 
De onzekerheid over de verdere ontwikkeling van het coronavirus is groot. Niemand weet op dit moment wat er na 6 april staat te gebeuren. Worden de maatregelen die er nu zijn versoepeld of komen er juist meer beperkingen bij? Omdat het SVF al snel dichterbij komt, hebben wij als organisatie het lastige besluit moeten nemen om het SVF uit te stellen tot een nader te bepalen datum later dit jaar.
 
We hopen dan alsnog te kunnen genieten van een mooie parade van versierde wagens door versierde straten. Zodat alle voorbereidingen die hiervoor al getroffen zijn, niet voor niets zijn geweest. In de tussentijd zullen de wagens en de schuren waar zij in staan waarschijnlijk gebruikt moeten gaan worden door de eigenaren die dit tot jullie beschikking hebben gesteld. We hopen dat jullie een oplossing kunnen vinden voor de tijdelijke demontering/stalling van dat wat al gebouwd is. Mocht hier hulp bij nodig zijn, laat ons dit dan weten.
 
Wij gaan ons beraden op verder te nemen stappen om een feestelijk weekend later in het jaar mogelijk te maken. Zodra er meer duidelijkheid is communiceren wij dit met jullie.
 
Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit besluit dan beantwoorden wij deze graag. info@schoolenvolksfeest.nl of 06-83533505 (Roelie Reinders)
 
Organisatie SVF
Albert-Jan, Alie, Anouck, Frida, Hennie, Inge, Jeanet, Roelie, Siny, Tineke en Tonnie.