Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Uitslag enquête

Beste inwoners,

Velen van jullie hebben de afgelopen weken onze enquête ingevuld. Daarvoor willen we jullie hartelijk bedanken. De winnaar van de bol.com-bon zullen we snel bekend maken.

Met jullie antwoorden en jullie persoonlijke reacties hebben we een weloverwogen beslissing gemaakt over het programma van het SVF. We hebben gemerkt dat voor sommige programma-onderdelen maar weinig animo was. Over andere onderdelen waren de meningen verdeeld. Terwijl we met het SVF juist zo graag verbondenheid willen bereiken.

De belangrijkste conclusie is daarom dat de parade met versierde wagens niet door zal gaan. We hebben daarvoor een laagdrempeliger alternatief bedacht waarbij samenwerking met de straat toch centraal staat. In het feestweekend zelf worden jullie op pad gestuurd naar andere straten om uiteenlopende opdrachten uit te voeren. De straat die de meeste punten verzamelt wint een mooie prijs.

Onderdeel hiervan is dat we jullie wél vragen om de straten/tuinen te versieren in het eerder door jullie gekozen onderwerp. Zo kunnen versieringen die eerder gemaakt zijn voor de wagens hopelijk hergebruikt worden. Mocht de wagen al helemaal af zijn en er is genoeg ruimte in de straat dan kan deze natuurlijk ook tentoongesteld worden als onderdeel van de versiering.

Zoals jullie begrijpen moeten we dit programma-onderdeel nog verder uitwerken. Zodra we hier meer over kunnen communiceren zullen we dit doen.

Het verdere programma van het SVF* ziet er als volgt uit:

Vrijdag

  • Kindermiddag op school met aansluitend voorstelling voor ouders en andere belangstellenden
  • Opening door de burgemeester met spectaculaire loterij en muziek van lokale bands onder het genot van een hapje en een drankje.

Zaterdag

  • Op pad met de straat
  • Feestavond met feestband

Dit betekent dat ook de workshopochtend komt te vervallen. We zijn van plan om waar mogelijk (een variant op) de workshops op te nemen in het zaterdagmiddagprogramma. Hierover zullen we dan contact opnemen met de mensen die aangeboden hebben een workshop te verzorgen.

We zullen de website zo snel mogelijk aanpassen naar het nieuwe programma en aanvullen zodra het kan.

We hopen jullie hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en kijken ondanks alles uit naar een fantastisch, feestelijk weekend. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op: info@schoolenvolksfeest.nl

Feestelijke groet, Organisatie SVF

*wijzigingen voorbehouden