Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Spring je rijk!

Op vrijdag 20 mei 2022 om 17.00 opent de burgemeester officieel het School- en Volksfeest door het hijsen van de dorpsvlaggen. Deze vlaggen zullen gebracht worden door parachutisten. En daarmee maak jij kans op € 500!

Hoe werkt het:

  • Op het voetbalveld wordt een rechthoek van 50×40 meter verdeeld in 500 vakken van 2×2 meter, met als centrum de middenstip. Dit gebeurt niet op het veld zelf maar op papier.
  • De 500 vakken hebben elk een nummer tussen 1 en 500. De vaknummers zijn willekeurig verdeeld over de rechthoek en de ligging van de vaknummers wordt niet van tevoren bekend gemaakt.
  • Er worden 500 loten verkocht voor deze 500 vakken. Omdat niet bekend is waar de vaknummers in de rechthoek liggen kan er geen lot worden gekocht worden voor een bepaald vak.
  • Het winnende lot is het vak waar de eerste parachutist met zijn voeten in landt. Indien de parachutist landt in 2 vakken dan worden er 2 prijzen van € 250,- verdeeld voor degenen die deze vaknummers hebben.
  • De prijs per lot is € 5,-. De winst wordt gebruikt voor de financiering van het School- en Volksfeest.
  • Indien de parachutisten door onverwachte omstandigheden niet in een van de vakken landen (bijvoorbeeld als het weer het niet toelaat om te springen), of indien de parachutisten landen in een vak waarvan het nummer niet verkocht is, dan wordt de prijs van € 500,- verloot onder de verkochte loten.
  • Het nummer van het winnende lot wordt tijdens de opening bekend gemaakt. Het nummer zal ook op de website www.schoolenvolksfeest.nl worden vermeld in het Sportblad en de Boerhoorn worden opgenomen.

Vaknummers kunnen worden gekocht op verschillende manieren:

  1. Stuur een e-mail naar springjerijk@schoolenvolksfeest.nl met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en het aantal loten dat je wilt kopen. In de periode 14-19 mei komen we de loten bij je afleveren, bij betaling van het vereiste bedrag.
  2. Voor inwoners van Schoonloo: stuur een whatsapp bericht naar Jeanet Santes (06-27434225), met vermelding van je naam en adres en het aantal loten dat je wilt kopen. Jeanet zorgt dan dat je de loten thuis krijgt, onder betaling van het vereiste bedrag (alleen cashgeld).
  3. Op verschillende dagen zijn we aanwezig op de volgende locaties:

11 mei, 19.00 – 20.00 uur: Markehuis

12 mei, 08.00 – 09.30 uur: OBS De Drift

13 mei, 15.00-16.00 uur: Café-Restaurant Hofsteenge

20 mei, 12.00 – 17.00 uur, voor en na de voorstelling van leerlingen van de OBS De Drift, tot de opening van het SVF.  

Betaling van het vereiste bedrag kan contant of via een QR code.