School- en VolksFeest 2022 Grolloo - Schoonloo added an event.

3 days 10 hours ago

Paradepaardje

Eisen versierde wagens

Deelname is geheel voor eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook. Download via onderstaande button het aanmeldformulier voor de versierde wagen.

 

Eisen versierde wagen:
– Wagen en straatversiering in het thema van het School- en Volksfeest: VRIJHEID een feest voor iedereen!
– Alle basisschoolkinderen dienen een plekje te krijgen op de wagen (onder begeleiding). Ook jongere kinderen mogen onder begeleiding op de wagen,
maar deze kunnen ook mee op de wagen van kinderopvang Bij Ot en Sien. Tussen de buurten mogen de kinderen onderling “uitgeleend” worden.
– Hoogte max. 3,80 meter.
– Breedte max. 3 meter.
– Lengte max. 12 meter.
– De vrije ruimte vanaf de onderkant van de wagens moet zo gering zijn dat personen hier niet onder terecht kunnen komen.
– Houd rekening met: drempels in wegen, afmeting van bogen, redelijke draaicirkel.
– De route is dusdanig uitgezet dat deze zoveel mogelijk worden gemeden. Echter, verkeer remmende maatregelen kunnen beperkingen met zich meebrengen.
– Geen paarden voor de versierde wagens.
– Als een trekker wordt gebruikt, controleer dan bij uw verzekeringsmaatschappij of deze niet-agrarische activiteit verzekerd is.
– Het nuttigen van alcohol tijdens de optocht is verboden.
– Kinderen en volwassenen die op de wagen staan moeten een steun in de rug hebben en een gordel om. Kinderen en volwassenen die zitten moeten op stoelen en banken zitten die vast staan op de wagen. Indien dit niet het geval is moet er een voldoende hoge omheining om de gehele wagen zijn bevestigd, om afvallen te voorkomen.